RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ COFFEE TIME

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ COFFEE TIME

CoffeeTime&Relax - poručuje Rubelli™ osvežavajućim bojama za 2021/22 “Di Varia Natura”.

Predstavljamo Kolekciju NAP, mekani šenil u 38 boja sa Stain repellent Finish-om, a kolekcije koje upotpunjuju ambijent su: TALETE, EUCLIDE, PITAGORA i LETTERE - inspirisane opuštanjem i smirenošću kao i idejom kako da ušukate svoj prostor i omogućite sebi potpuni ugođaj.

Ovi naizgled jednostavni materijali su pod rukom nešto posebno, za šta je pre svega zaslužan Rubelli™ način izrade materijala i njihov sastav. Mekani šenil i 100% pamuk u vrhunskoj izvedbi vodećeg italijanskog brenda Rubelli™.

Sve kolekcija spadaju u grupu teško zapaljivih tkanina Flame Retardant, a Pitagora, Euclide i Talete su savršeno pogodne i za outdoor upotrebu. Saznajte više o Rubelli™ Outdoor programu ovde. O treviri sa ispisanom porukom - Kolekcija Lettere, saznajte više ovde.

Modeli su dostupni u više boja.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije