RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ COFFEE TIME

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ COFFEE TIME

CoffeeTime&Relax - poručuje Rubelli™ osvežavajućim bojama za 2021/22 “Di Varia Natura”.

Predstavljamo Kolekciju NAP, mekani šenil u 38 boja sa Stain repellent Finish-om, a kolekcije koje upotpunjuju ambijent su: TALETE, EUCLIDE, PITAGORA i LETTERE - inspirisane opuštanjem i smirenošću kao i idejom kako da ušukate svoj prostor i omogućite sebi potpuni ugođaj.

Ovi naizgled jednostavni materijali su pod rukom nešto posebno, za šta je pre svega zaslužan Rubelli™ način izrade materijala i njihov sastav. Mekani šenil i 100% pamuk u vrhunskoj izvedbi vodećeg italijanskog brenda Rubelli™.

Sve kolekcija spadaju u grupu teško zapaljivih tkanina Flame Retardant, a Pitagora, Euclide i Talete su savršeno pogodne i za outdoor upotrebu. Saznajte više o Rubelli™ Outdoor programu ovde. O treviri sa ispisanom porukom - Kolekcija Lettere, saznajte više ovde.

Modeli su dostupni u više boja.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije