RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ LUNCH

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ LUNCH

RUBELLI™ izvedba Moneovog Doručka na travi, dostupna ekskluzivno u MaraHome!

Dezen DÉJEUNER SUR L'HERBE je lajtmotiv ovogodišnje kolekcije, urađen na 100% pamuku Oeko - Tex® 100, u ponudi u sivoj i zelenoj opciji.

Predstavljamo kolekcije dezena CUBA LIBRE inspirisan kubističkog slikarstvom, kako u geometrijskim oblicima, tako i u paleti boja i  lavirinte vile u Venetu prenete na intrigantni ARIANNA dezen na flame retardant treviri. Tkanine su visoke izdržljivosti primenljive kao dekoracija ili mebl štof.

Ispod teksta pogledajte detaljan prikaz boja.

Dodatni dezeni su: TOLEDO svila u baroknom motivu, više o baroknim i svilenim dezenima možete videti ovde. EUCLIDE koji se odlično uklapa sa motivima mozaika izrađenog na 100% flame retardant tekstilu pogodnom i za Outdoo primenu. Saznajte više o Rubelli™ Outdoor programu ovde.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije