RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ LUNCH

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ LUNCH

RUBELLI™ izvedba Moneovog Doručka na travi, dostupna ekskluzivno u MaraHome!

Dezen DÉJEUNER SUR L'HERBE je lajtmotiv ovogodišnje kolekcije, urađen na 100% pamuku Oeko - Tex® 100, u ponudi u sivoj i zelenoj opciji.

Predstavljamo kolekcije dezena CUBA LIBRE inspirisan kubističkog slikarstvom, kako u geometrijskim oblicima, tako i u paleti boja i  lavirinte vile u Venetu prenete na intrigantni ARIANNA dezen na flame retardant treviri. Tkanine su visoke izdržljivosti primenljive kao dekoracija ili mebl štof.

Ispod teksta pogledajte detaljan prikaz boja.

Dodatni dezeni su: TOLEDO svila u baroknom motivu, više o baroknim i svilenim dezenima možete videti ovde. EUCLIDE koji se odlično uklapa sa motivima mozaika izrađenog na 100% flame retardant tekstilu pogodnom i za Outdoo primenu. Saznajte više o Rubelli™ Outdoor programu ovde.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije