RUBELLI™ dsgn / PETER MARINO for RUBELLI™

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / PETER MARINO for RUBELLI™

Rad arhitekte Peter Marino za Rubelli je dostupan ekskluzivno kod nas, u MaraHome.

Kapsula kolekcija “Second Firing” osmišljena je kreativnošću poznatog američkog arhitekte.  

Muza Pitera Marina bila je kolekcija keramike Pierre-Adrien Dalpayrat, francuskog umetnika/keramičara s kasnog 19. veka, poznatog po svojim inovativnim glazurama, a posebno po tome što je izmislio crvenu glazuru od krvi vola, nazvanu po njemu – “rouge Dalpayrat”.  

Posetite nas i doživite ovih deset jedinstvenih tkanina.

Pogodne su za dekoraciju i tapaciranje, izrađene su od eko-najlona, u osnovi i pamuka u potki. Da bi se istakao sjajni efekat keramičkih glazura, u nekim varijantama su dodani i metalni tkani.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije