RUBELLI™ dsgn / PETER MARINO for RUBELLI™

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / PETER MARINO for RUBELLI™

Rad arhitekte Peter Marino za Rubelli je dostupan ekskluzivno kod nas, u MaraHome.

Kapsula kolekcija “Second Firing” osmišljena je kreativnošću poznatog američkog arhitekte.  

Muza Pitera Marina bila je kolekcija keramike Pierre-Adrien Dalpayrat, francuskog umetnika/keramičara s kasnog 19. veka, poznatog po svojim inovativnim glazurama, a posebno po tome što je izmislio crvenu glazuru od krvi vola, nazvanu po njemu – “rouge Dalpayrat”.  

Posetite nas i doživite ovih deset jedinstvenih tkanina.

Pogodne su za dekoraciju i tapaciranje, izrađene su od eko-najlona, u osnovi i pamuka u potki. Da bi se istakao sjajni efekat keramičkih glazura, u nekim varijantama su dodani i metalni tkani.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije