RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ GINORI 1735

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ GINORI 1735

Jedinstvena kolekcija mebl štofa Domus nastala je kao rezultat kolaboracije majstora dizajna tekstila Rubelli-ja i kultnog proizvođača luksuznog porcelana Ginori - od sada i u Beogradu, ekskluzivno u MaraHome!

prava poslastica... za ljubitelje porcelana, hedoznizma i luksuza.

Kombinujući tipične Ginori 1735 dezene sa najkvalitetnijim Rubelli materijalima, ova saradnja je rezultirala sa četiri luksuzna žakarda: Ondori, Saia, Oriente Italiano i kolekcija Saggita koja slavi geometriju Gio Ponti-a. Geometrijski i floralni dezeni u Ginori tehnikama... na tekstilu. 

Sva četiri žakarda iz ove kolekcije vrhunskog kvaliteta mogu se koristiti kako za tapaciranje nameštaja, tako i u dekorativne svrhe. 

Posetite nas na Vračaru ili Airport City-u i otkrijte fascinantan spoj ova dva vrhunska brenda.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije