RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ GINORI 1735

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ dsgn / RUBELLI™ GINORI 1735

Jedinstvena kolekcija mebl štofa Domus nastala je kao rezultat kolaboracije majstora dizajna tekstila Rubelli-ja i kultnog proizvođača luksuznog porcelana Ginori - od sada i u Beogradu, ekskluzivno u MaraHome!

prava poslastica... za ljubitelje porcelana, hedoznizma i luksuza.

Kombinujući tipične Ginori 1735 dezene sa najkvalitetnijim Rubelli materijalima, ova saradnja je rezultirala sa četiri luksuzna žakarda: Ondori, Saia, Oriente Italiano i kolekcija Saggita koja slavi geometriju Gio Ponti-a. Geometrijski i floralni dezeni u Ginori tehnikama... na tekstilu. 

Sva četiri žakarda iz ove kolekcije vrhunskog kvaliteta mogu se koristiti kako za tapaciranje nameštaja, tako i u dekorativne svrhe. 

Posetite nas na Vračaru ili Airport City-u i otkrijte fascinantan spoj ova dva vrhunska brenda.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije