RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Barok

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Barok

RUBELLI™ svilene tkanine urađene u visoko kvalitetnom žakard tkanju, u autentičnim dezenima iz 17. i 18. veka, onako kako to samo italijani mogu - od sada ekskluzivno možete naći u MaraHome!

Nekada samo ukrasne tkanine za raskošan nameštaj, a sada jedinstveni materijali za dodavanje luksuznih modnih detalja u enterijeru i šire... Saznajte više ovde.

Preporučujemo viskozne i svilene dezne: TOLEDO svila inspirana reljefnom kožom kojom su u 17. veku oblagane sobe venecijanskog dvorca, CONTESSA oživljava barokno bajkovitu šaru u savremenim bojama, GRANDUCHESS šara tipična za 18. vek, ispunjena glamurom i romantikom u blistavom brokatu i MARTINIQUE venecijanska transparetna čipka u savremenoj izvdebi. Ispod teksta možete videti izbor boja i kvalitet tkanja.

Modernističke Rubelli™ dezene možete videti ovde.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije