RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Barok

POČETNA / MEBL ŠTOF / RUBELLI™ Svila / RUBELLI™ Barok

RUBELLI™ svilene tkanine urađene u visoko kvalitetnom žakard tkanju, u autentičnim dezenima iz 17. i 18. veka, onako kako to samo italijani mogu - od sada ekskluzivno možete naći u MaraHome!

Nekada samo ukrasne tkanine za raskošan nameštaj, a sada jedinstveni materijali za dodavanje luksuznih modnih detalja u enterijeru i šire... Saznajte više ovde.

Preporučujemo viskozne i svilene dezne: TOLEDO svila inspirana reljefnom kožom kojom su u 17. veku oblagane sobe venecijanskog dvorca, CONTESSA oživljava barokno bajkovitu šaru u savremenim bojama, GRANDUCHESS šara tipična za 18. vek, ispunjena glamurom i romantikom u blistavom brokatu i MARTINIQUE venecijanska transparetna čipka u savremenoj izvdebi. Ispod teksta možete videti izbor boja i kvalitet tkanja.

Modernističke Rubelli™ dezene možete videti ovde.

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije