TECNOGRAFICA / MODERNE TAPETE Vol.1

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / MODERNE TAPETE Vol.1

TECNOGRAFICA ITALIAN WALLCOVERINGS - Tapete koje se proizvode po merama vašeg zida! Moguća je čak i izmena odredjenih detalja i modifikovanje dizajna po vašim željama

Ove tapete su pogodne za nautičko opremanje i dekoraciju sa IMO standardom, dok SD tehnologija garantuje realizaciju grafike u visokoj rezoluciji!

Mogućnost izbora različitog materijala i tekstura: Fabric, TNT, ECO, Metal, H2O.

  • H2O – Specijalan tapet napravljen od fiberglass materijala koji omogućava dekoraciju u vlažnim prostorijama kao što su kupatila i tuš kabine. 

Za nešto klasičniji stil i smireniji dizajn, pogledajte Dekorativne tapete ovde. 

Tecnografica tapete inspirišu i svojim cvetnim dezenima i motivima džungle! 

Pogledajte različite dezene Animal Print & Cvetnih tapeta ovde

A da li želite da vaš prostor u potpunosti dobije drugu dimenziju? Pogledajte Tecnografica panele ovde. 

Ukoliko su Vam potrebne fotografije u velikim rezolucijama možete ih pronaći na sajtu Tecnografica Italian Wallcoverings.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije