TECNOGRAFICA / TECNOGRAFICA '23+

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / TECNOGRAFICA '23+

Predstavljamo Vam NAJNOVIJE Tecnografica dezene koji uspevaju da nadmaše čak i najzahtevnija očekivanja!

JESEN/ZIMA '23: 

Tecnografica je objavila novu kolekciju Visioni /dezeni: PEYOTE, YAGE, MANDRAGOLA/ koja kombinuje ljudske umetničke sposobnosti i najnaprednije tehnologije, a u večitoj potrazi za lepotom i originalnošću... rezultira kao senzacionalni efekat u dizajnu enterijera.  

Takođe su zapaženi i dezeni modernizovanih pruga, florala i senki: Alberi Zen, Bamboom, Calipso, Daintree, Goblin, Howard, Igen, Kaindy, Manila, Sepik i Sipario koje možete pogledati ispod ovog teksta. Dezeni su dostupni u opcijama boja.

Moderni, a bezvremenski, motivi unose ekskluzivnost u svaki enterijer!

Među novim dezenima za '23 su i dezeni iz Art kolekcije, italijanskih umetnika (Marco Fontana i Margherita Leoni), kao i novi dezeni specijalno napravljeni za teksturu Metal finish i fantastični dezeni kolekcije Superminimal.

Motivi su perfektno vidljivi jer SD tehnologija garantuje realizaciju grafike u najvišem kvalitetu!

Sve Tecnografica tapete se proizvode po meri Vašeg zida, a moguća je i izmena detalja i modifikovanje dizajna po Vašim željama!

Za više METAL dezena pogledajte ovde.

Za više dezena iz kolekcije MODERNIH tapeta pogledajte ovde.

Pogledajte različite dezene Animal Print & Cvetnih tapeta ovde.

Ukoliko su Vam potrebne fotografije u velikim rezolucijama možete ih pronaći na sajtu Tecnografica Italian Wallcoverings!

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije