TECNOGRAFICA / TECNOGRAFICA '23+

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / TECNOGRAFICA '23+

Predstavljamo Vam NAJNOVIJE Tecnografica dezene koji uspevaju da nadmaše čak i najzahtevnija očekivanja!

Moderni, a bezvremenski, motivi unose ekskluzivnost u svaki enterijer!

Među novim dezenima su i dezeni iz Art kolekcije, italijanskih umetnika (Marco Fontana i Margherita Leoni), kao i novi dezeni specijalno napravljeni za teksturu Metal finish i fantastični dezeni kolekcije Superminimal.

Motivi su perfektno vidljivi jer SD tehnologija garantuje realizaciju grafike u najvišem kvalitetu!

Sve Tecnografica tapete se proizvode po meri Vašeg zida, a moguća je i izmena detalja i modifikovanje dizajna po Vašim željama!

Za više METAL dezena pogledajte ovde.

Za više dezena iz kolekcije MODERNIH tapeta pogledajte ovde.

Pogledajte različite dezene Animal Print & Cvetnih tapeta ovde.

Ukoliko su Vam potrebne fotografije u velikim rezolucijama možete ih pronaći na sajtu Tecnografica Italian Wallcoverings!

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije