TECNOGRAFICA / ARCHI ART TAPETE

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / ARCHI ART TAPETE

TECNOGRAFICA ITALIAN WALLCOVERINGS - Tapete koje se proizvode po merama vašeg zida

Ove muralne tapete brenda Tecnografica su inspirisane italijanskim remek delima i predstavljaju odu italijanskoj renesansi. 

Kolekcija DUOMO DI MILANO je originalna kolekcija art muralnih tapeta koju je Tecnografica kreirala u saradnji sa Veneranda Fabbrica iz milanskog Duoma, istorijskom institucijom zaduženom za očuvanje i unapređenje Katedrale, a u čast jedne od najpoznatijih i najcenjenijih arhitektonskih građevina na svetu.

Za nešto urbaniji stil, pogledajte i Tecnografica Moderne tapete ovde. 

Izrada ovih tapeta se zasniva na SD tehnologiji koja garantuje kvalitetnu realizaciju grafike i štampe u visokoj rezoluciji.

Materijali su izradjeni od specijalne celuloze i tekstilnih vlakana odštampani mastilom na bazi vode. 

Mogućnost izbora različitih materijala i tekstura: Fabric, TNT, ECO, Metal, H2O.

  • H2O – Specijalan tapet napravljen od fiberglass materijala koji omogućava dekoraciju u prostorijama gde ima više vlage, kao što su kupatila i tuš kabine. 

A da li želite da vaš prostor u potpunosti dobije drugu dimenziju? Pogledajte Tecnografica panele ovde

Pogledajte različite dezene Animal Print & Cvetnih tapeta ovde. 

Ukoliko su Vam potrebne fotografije u velikim rezolucijama možete ih pronaći na sajtu Tecnografica Italian Wallcoverings.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije