TECNOGRAFICA / GRAFITI TAPETE

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / GRAFITI TAPETE

TECNOGRAFICA ITALIAN WALLCOVERINGS - Tapete koje se proizvode po merama vašeg zida! Moguća je čak i izmena odredjenih detalja i modifikovanje dizajna po vašim željama

Ove tapete su pogodne za nautičko opremanje i dekoraciju sa IMO standardom, dok SD tehnologija garantuje realizaciju grafike u visokoj rezoluciji

Ukoliko želite da Vašem enterijeru date jedinstveni pečat tapete sa motivom grafita, crteža ili stripova su idealan izbor. Odlično se uklapaju u moderne, ali i u retro enterijere.

Mogućnost izbora različitih materijala i tekstura: Fabric, TNT, ECO, Metal, H2O.

H2O – Specijalan tapet napravljen od fiberglass materijala koji omogućava dekoraciju u vlažnim prostorijama kao što su kupatila i tuš kabine. 
 


 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije