TECNOGRAFICA / GRAFITI TAPETE

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / GRAFITI TAPETE

TECNOGRAFICA ITALIAN WALLCOVERINGS - Tapete koje se proizvode po merama vašeg zida! Moguća je čak i izmena odredjenih detalja i modifikovanje dizajna po vašim željama

Ove tapete su pogodne za nautičko opremanje i dekoraciju sa IMO standardom, dok SD tehnologija garantuje realizaciju grafike u visokoj rezoluciji

Ukoliko želite da Vašem enterijeru date jedinstveni pečat tapete sa motivom grafita, crteža ili stripova su idealan izbor. Odlično se uklapaju u moderne, ali i u retro enterijere.

Mogućnost izbora različitih materijala i tekstura: Fabric, TNT, ECO, Metal, H2O.

H2O – Specijalan tapet napravljen od fiberglass materijala koji omogućava dekoraciju u vlažnim prostorijama kao što su kupatila i tuš kabine. 
 


 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije