TECNOGRAFICA / ANIMAL&CVETNE TAPETE Vol.1

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / ANIMAL&CVETNE TAPETE Vol.1

TECNOGRAFICA ITALIAN WALLCOVERINGS - Po merama vašeg zida!

Izrada ovih tapeta se zasniva na SD tehnologiji koja garantuje kvalitetnu realizaciju grafike i štampe u visokoj rezoluciji. Zbog toga svi dezeni i jake boje izgledaju kao slikarska platna.

Prirodni materijali, bez PVC-a i rastvarača, napravljenih od specijalne celuloze i tekstilnih vlakana. Garantovana UV zaštita materijala  od bioloških supstanci za dezintegraciju! 

U Mara Home možete izabrati i Moderne tapete ovde. 

Mogućnost izbora različitih materijala i tekstura: Fabric, TNT, ECO, Metal, H2O.

  • H2O – Specijalan tapet napravljen od fiberglass materijala koji omogućava dekoraciju u vlažnim prostorijama kao što su kupatila i tuš kabine. 

Tecnografica tapete su odličan izbor ako želite stil, sofisticiranost i inovativnost!

Pogledajte različite dezene Dekorativnih tapeta ovde. 

A da li želite da vaš prostor u potpunosti dobije drugu dimenziju? Pogledajte Tecnografica panele ovde

Ukoliko su Vam potrebne fotografije u velikim rezolucijama možete ih pronaći na sajtu Tecnografica Italian Wallcoverings.

 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije