TECNOGRAFICA / ANIMAL&CVETNE TAPETE Vol.2

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / ANIMAL&CVETNE TAPETE Vol.2

TECNOGRAFICA ITALIAN WALLCOVERINGS - Po merama vašeg zida!

Izrada ovih tapeta se zasniva na SD tehnologiji koja garantuje kvalitetnu realizaciju grafike i štampe u visokoj rezoluciji. Zbog toga svi dezeni i jake boje izgledaju kao slikarska platna.

Prirodni materijali, bez PVC-a i rastvarača, napravljenih od specijalne celuloze i tekstilnih vlakana. Garantovana UV zaštita materijala  od bioloških supstanci za dezintegraciju! 

U Mara Home možete izabrati i Moderne tapete ovde. 

Mogućnost izbora različitog materijala i teksture: Fabric, TNT, ECO, Metal, H2O.

  • H2O – Specijalan tapet napravljen od fiberglass materijala koji omogućava dekoraciju u vlažnim prostorijama kao što su kupatila i tuš kabine. 

A da li želite da vaš prostor u potpunosti dobije drugu dimenziju? Pogledajte Tecnografica panele ovde

Tecnografica tapete su odličan izbor ako želite stil, sofisticiranost i inovativnost!

Pogledajte različite dezene Dekorativnih tapeta ovde. 

Ukoliko su Vam potrebne fotografije u velikim rezolucijama možete ih pronaći na sajtu Tecnografica Italian Wallcoverings.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije