TECNOGRAFICA / DEČIJE TAPETE

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / DEČIJE TAPETE

TECNOGRAFICA TAPETE ZA DEČIJE SOBE - Tapete koje se proizvode po merama vašeg zida! Moguća je čak i izmena određenih detalja i modifikovanje dizajna po vašim željama

Ono što posebno izdvaja ove muralne tapete je podloga i vrsta štampe. U slučaju dečije sobe preporučujemo ECO - prirodni materijal koji je na bazi celuloznih vlakana, bez PVC-a i bez hemijskih rastvarača, sa svim sertifikatima.

Podloga je bela, reljefna i debela, sa efektom štukature. Ova podloga garantuje fotografski kvalitet sa izuzetno svetlim i živim bojama.

Mogućnost izbora i drugih materijala i tekstura: Fabric, TNT, ECO, Metal, H2O.

H2O – Specijalan tapet napravljen od fiberglass materijala koji omogućava dekoraciju u vlažnim prostorijama kao što su kupatila i tuš kabine. 
 

Ukoliko su Vam potrebne fotografije u visokim rezolucijama možete ih pronaći na sajtu Tecnografica Italian Wallcoverings.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije