TECNOGRAFICA / DEČIJE TAPETE

POČETNA / TAPETE / TECNOGRAFICA / DEČIJE TAPETE

TECNOGRAFICA TAPETE ZA DEČIJE SOBE - Tapete koje se proizvode po merama vašeg zida! Moguća je čak i izmena određenih detalja i modifikovanje dizajna po vašim željama

Ono što posebno izdvaja ove muralne tapete je podloga i vrsta štampe. U slučaju dečije sobe preporučujemo ECO - prirodni materijal koji je na bazi celuloznih vlakana, bez PVC-a i bez hemijskih rastvarača, sa svim sertifikatima.

Podloga je bela, reljefna i debela, sa efektom štukature. Ova podloga garantuje fotografski kvalitet sa izuzetno svetlim i živim bojama.

Mogućnost izbora i drugih materijala i tekstura: Fabric, TNT, ECO, Metal, H2O.

H2O – Specijalan tapet napravljen od fiberglass materijala koji omogućava dekoraciju u vlažnim prostorijama kao što su kupatila i tuš kabine. 
 

Ukoliko su Vam potrebne fotografije u visokim rezolucijama možete ih pronaći na sajtu Tecnografica Italian Wallcoverings.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije