ZAVESE / PAKETO ZAVESE

POČETNA / ZAVESE / PAKETO ZAVESE

Ako želite da unesete svežinu i ulepšate prostor malo drugačijim dizajnom i stilom, preporučujemo vam Paketo ili Rimske zavese!

PAKETO se postavljaju na specijalne mehanizme, horizontalni delovi između šipkica se preklapaju jedan preko drugog - povlačenjem se pakuju jedan preko drugog, a punoća preklopljene tkanine daje posebnu notu enterijeru.

Mehanizme proizvodimo na zadate mere prostora, prvi izbor platna je Lan - izbor Lana pogledajte dole, ispod teksta i slika. 

Takođe, razna platna se mogu koristiti. Ekonomičan način i da luksuzan tekstil primenite u Vašem enterijeru - Pt tekstil, Pt Baby i Rubelli, ili tekstil pogodan za contract programa, pogledajte Hotelske zavese.

Funkcionalnost paketo zavesa se ogleda u jednostavnosti i što se lako dopunjuje sa enterijerom. Veliki izbor boja, dizajna i teksture vam omogućava da prilagodite dizajn vašem stilu.

Rolo i Zebra zavese i ostale zavese sa rolo mehanizmom pogledajte ovde.

Cena od 2.860 RSD.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije