ZAVESE / RUBELLI ™ 2023

POČETNA / ZAVESE / RUBELLI ™ 2023

Rubelli™, vodeći svetski proizvođač tekstila sa pedigreom - ekskluzivno u MaraHome.

Dizajn zasnovan na italijanskoj autentičnoj tradiciji estetici i u najvišoj klasi kvaliteta u sastavu kombinaciji svile i pamuka.

Kada ste odlučni da samo najbolje (extraordinary) ulazi u Vaš enterijer - posetite nas na Vračaru ili Airport City i naš profesionalni tim je tu za Vas da pokaže sve čari ovog brenda koji je neizostavni deo luksuznih enterijera širom sveta.

Zavese sa dizajnom u koloru, floral, apstraktno ili geometrijski pogledajte ovde

Pogledajte mebl štof Rubelli™: barokni dezeni ili savremene forme.   

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije