ZAVESE / STANDARD ZAVESE

POČETNA / ZAVESE / STANDARD ZAVESE

Standard zavese su nezaobilazan deo u dekorisanju i uvek pravi izbor kada niste sigurni koji dezen da uklopite sa vašim enterijerom. Pored toga što diskretno naglašavaju svaki prostor, mogu se uklopiti kao šik detalj koji se nežno preliva i daje neobičan “look” koji tražite. Standardne zavese su uglavnom neutralnih boja, ali svaka od njih nađe pravo mesto uz odgovarajući nameštaj i stil enterijera.

U Mara Home imamo veliki izbor standard zavesa od različitog materijala, nijansi, tekstura i kvaliteta. Mi nudimo zavese laneno pamučaste strukture, zavese koje imitiraju svilu, zatim zavese koje su eco - friendly, od finog prediva i koje su nežne na dodir i lake za održavanje.

Kod nas možete da naručite i šivenje sa specijalnim trakama ili ako želite da dodate nabore i naglasite teksturu.

Svaku zavesu možete upotpuniti Prestigious Textile ili Rubelli draperom radi dekoracije ili prijatnog zatamnjenja enterijera, a za potpuno zamračenje i Blackout draperi, preporučene i za Contract program.

Cena od 1.000 RSD.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije