ZAVESE / LUX ZAVESE

POČETNA / ZAVESE / LUX ZAVESE

Luksuzne zavese i draperije za odvažne ljude sa stilom. Lux kolekcija sinonim je za eleganciju i prestiž koji se moraju doživeti uživo. Kvalitetno gusto tkanje, raskošan pad i vešta igra kontrasta čine ovu kolekciju idealnim izborom za enterijere koji ostavljaju bez daha. 

Beskompromisan stav izražen je kroz smele dezene sa snažnom simbolikom (Cikada - kineski simbol večnog života i blagostanja; Garnic - čaplja koja po feng šuiju označava čuvara porodice i tradicije, dolazak proleća i pozitivne promene...), uvek aktuelne teme u enterijerima kao što su tropski dezeni, životinjski i cvetni printovi, ali i svedene tkanine u mat i visokom sjaju.

Pogodne za sve vrste enterijera.
Dostupne u više boja.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije