ZAVESE / LUX ZAVESE

POČETNA / ZAVESE / LUX ZAVESE

Luksuzne zavese i draperije za odvažne ljude sa stilom. Lux kolekcija sinonim je za eleganciju i prestiž koji se moraju doživeti uživo. Kvalitetno gusto tkanje, raskošan pad i vešta igra kontrasta čine ovu kolekciju idealnim izborom za enterijere koji ostavljaju bez daha. 

Beskompromisan stav izražen je kroz smele dezene sa snažnom simbolikom (Cikada - kineski simbol večnog života i blagostanja; Garnic - čaplja koja po feng šuiju označava čuvara porodice i tradicije, dolazak proleća i pozitivne promene...), uvek aktuelne teme u enterijerima kao što su tropski dezeni, životinjski i cvetni printovi, ali i svedene tkanine u mat i visokom sjaju.

Pogodne za sve vrste enterijera.
Dostupne u više boja.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije