ZAVESE / JAB™ DRAPERI

POČETNA / ZAVESE / JAB™ DRAPERI

JAB draperi učiniće svaki enterijer raskošnim i glamuroznim. Odlični su kao pregradne zavese, pored toga što su materijali prvenstveno namenjeni kao draperije za dnevnu sobu i draperije za spavaću sobu. Oduševiće vas i odabrani materijali za draperije, tako se u kolekciji nalaze: pamučne draperije, lanene draperije, svilene draperije, viskozne draperije. Drapere možete koristiti i same kao moderne zavese. 
Boje koje dominiraju su smele i moćne, poput ljubičaste, smaragdno zelene i zlatne. Teksture su, takođe, bogate: riblja kost, žakard tkanje, šljokice. Ždralovi unose notu Azije, a zlatni i srebrni draperi sa šljokicama daju dozu šika St Tropea. Prisutni su i motivi Orijenta.
 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije