ZAVESE / JAB™ DRAPERI

POČETNA / ZAVESE / JAB™ DRAPERI

JAB draperi učiniće svaki enterijer raskošnim i glamuroznim. Odlični su kao pregradne zavese, pored toga što su materijali prvenstveno namenjeni kao draperije za dnevnu sobu i draperije za spavaću sobu. Oduševiće vas i odabrani materijali za draperije, tako se u kolekciji nalaze: pamučne draperije, lanene draperije, svilene draperije, viskozne draperije. Drapere možete koristiti i same kao moderne zavese. 
Boje koje dominiraju su smele i moćne, poput ljubičaste, smaragdno zelene i zlatne. Teksture su, takođe, bogate: riblja kost, žakard tkanje, šljokice. Ždralovi unose notu Azije, a zlatni i srebrni draperi sa šljokicama daju dozu šika St Tropea. Prisutni su i motivi Orijenta.
 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije