ZAVESE / JAB™ POSH ZAVESE

POČETNA / ZAVESE / JAB™ POSH ZAVESE

Prva pomisao na pogled uzoraka Olala i Smaragd, nove luksuzne JAB kolekcije - apsolutno POSH! Termin “posh” se prevodi kao elegantno, sa stilom i luksuzno ili viša klasa, baš kakav utisak ostavljaju ove dve kolekcije.

OLALA : 3D : Više umetničko delo nego zavesa: dinamični talasi impresioniraju svojom plastičnošću uz svetlucanje novih višebojnih niti i živopisnog 3D efekata. Luksuzni tekstil koji postavlja stejtment u enterijeru.

SMARAGD : 100% SVILA : Ovaj tekstilni dragulj zrači čistim glamurom u 47 briljantnih boja. Ekskluzivni saten je pravi dragulj za svaki enterijer.

Kvalitetna i brza usluga izrada svih vrsta zavesa prema Vašim zahtevima!

Pozovite nas i zakažite našu posetu radi odabira uzoraka, uzimanja mera i procene načina montaže.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije