ZAVESE / JAB™ POSH ZAVESE

POČETNA / ZAVESE / JAB™ POSH ZAVESE

Prva pomisao na pogled uzoraka Olala i Smaragd, nove luksuzne JAB kolekcije - apsolutno POSH! Termin “posh” se prevodi kao elegantno, sa stilom i luksuzno ili viša klasa, baš kakav utisak ostavljaju ove dve kolekcije.

OLALA : 3D : Više umetničko delo nego zavesa: dinamični talasi impresioniraju svojom plastičnošću uz svetlucanje novih višebojnih niti i živopisnog 3D efekata. Luksuzni tekstil koji postavlja stejtment u enterijeru.

SMARAGD : 100% SVILA : Ovaj tekstilni dragulj zrači čistim glamurom u 47 briljantnih boja. Ekskluzivni saten je pravi dragulj za svaki enterijer.

Kvalitetna i brza usluga izrada svih vrsta zavesa prema Vašim zahtevima!

Pozovite nas i zakažite našu posetu radi odabira uzoraka, uzimanja mera i procene načina montaže.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije