ZAVESE / PAKETO ZAVESE

POČETNA / ZAVESE / PAKETO ZAVESE

Ako želite da unesete svežinu i ulepšate prostor malo drugačijim dizajnom i stilom, preporučujemo vam Paketo ili Rimske zavese!

PAKETO se postavljaju na specijalne mehanizme, horizontalni delovi između šipkica se preklapaju jedan preko drugog - povlačenjem se pakuju jedan preko drugog, a punoća preklopljene tkanine daje posebnu notu enterijeru.

Mehanizme proizvodimo na zadate mere prostora, prvi izbor platna je Lan - izbor Lana pogledajte dole, ispod teksta i slika. 

Takođe, razna platna se mogu koristiti. Ekonomičan način i da luksuzan tekstil primenite u Vašem enterijeru - Pt tekstil, Pt Baby i Rubelli, ili tekstil pogodan za contract programa, pogledajte Hotelske zavese.

Funkcionalnost paketo zavesa se ogleda u jednostavnosti i što se lako dopunjuje sa enterijerom. Veliki izbor boja, dizajna i teksture vam omogućava da prilagodite dizajn vašem stilu.

Rolo i Zebra zavese i ostale zavese sa rolo mehanizmom pogledajte ovde.

Cena od 2.860 RSD.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije