TEPISI / TEPISI ZA SPOLJNU UPOTREBU

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / TEPISI ZA SPOLJNU UPOTREBU

Okrugli ili četvrtasti outdoor tepisi sa šarama ili jednobojni, idealni su za vašu terasu ili neki drugi spoljašnji prostor. Outdoor tepisi stvoriće idealnu atmosferu na terasi, u baštama, dvorištima i bazenima.

Većina Asiatic Outdoor tepiha proizvedena je u Belgiji. Outdoor materijali od koji su tepisi izrađeni su: vodootporni pamuk, UV otporna prediva, PET prediva koja imaju neuporedivu izdržljivost i lako se čiste. 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije