TEPISI / TEPISI ZA SPOLJNU UPOTREBU

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / TEPISI ZA SPOLJNU UPOTREBU

Okrugli ili četvrtasti outdoor tepisi sa šarama ili jednobojni, idealni su za vašu terasu ili neki drugi spoljašnji prostor. Outdoor tepisi stvoriće idealnu atmosferu na terasi, u baštama, dvorištima i bazenima.

Većina Asiatic Outdoor tepiha proizvedena je u Belgiji. Outdoor materijali od koji su tepisi izrađeni su: vodootporni pamuk, UV otporna prediva, PET prediva koja imaju neuporedivu izdržljivost i lako se čiste. 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije