TEPISI / JAB™ VUNENI I EKO TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ VUNENI I EKO TEPISI

VUNENI i EKO tepisi su postali nezaobilazan deo u opremanju enterijera!

Slike tepiha u enterijeru i tkanja možete pogledati ispod teksta.

Mara Home nudi eksluzivne JAB tepihe od 100% VUNE i mešavinu vune i ekološkog materijala SISAL, dobijenog iz biljke agave sisalane. 

Vuna kao prirodni “prečišćivač” vazduha, obnavlja se samostalno prirodnim procesima i zadržava prvobitan izgled i sastav. Vlakna vune imaju prirodnu elastičnost koja garantuje da će Vaš tepih zauvek ostati istog oblika. 

JAB vuneni tepisi su izrađeni u tehnikama ravnog tkanja, površinskog ili gazećeg sloja (flora). Pored toga, koriste se tehnike ručnog čvorovanja kao i korišćenje mašinskog ili ručnog taft tkanja. 

U Mara Home nudimo veliki asortiman dezena, nijansi, i načina izrade vunenih tepiha: Riblja kost, ukrštanje ili Gingam dezen

Ekološka upotreba tepiha je danas imperativ jer donosi veliki broj pogodnosti i benefita u vašem domu:

  • Vuneni tepisi skupljaju prašinu i alergene i smanjuju zagadjivanje prašinom u prostoru. 
  • Otpornost na klizavost i pozitivan uticaj na zdravu atmosferu u prostoriji. 
  • Smanjuje buku i eho efekat što obezbedjuje mirnu atmosferu u poslovnim prostorima vašeg doma.  
  • Inovativna vlakna su posebno otporna na otiranje i lako se održavaju. 

Kao koža ili kosa, vuna se sastoji od prirodnih amino kiselina koje, za razliku od veštačkih supstanci, sadrže 100% bioloških materijala za dezintegraciju.

Saznajte više o JAB modernim tepisima ovde


 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije