TEPISI / JAB™ VUNENI I EKO TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ VUNENI I EKO TEPISI

VUNENI i EKO tepisi su postali nezaobilazan deo u opremanju enterijera!

Slike tepiha u enterijeru i tkanja možete pogledati ispod teksta.

Mara Home nudi eksluzivne JAB tepihe od 100% VUNE i mešavinu vune i ekološkog materijala SISAL, dobijenog iz biljke agave sisalane. 

Vuna kao prirodni “prečišćivač” vazduha, obnavlja se samostalno prirodnim procesima i zadržava prvobitan izgled i sastav. Vlakna vune imaju prirodnu elastičnost koja garantuje da će Vaš tepih zauvek ostati istog oblika. 

JAB vuneni tepisi su izrađeni u tehnikama ravnog tkanja, površinskog ili gazećeg sloja (flora). Pored toga, koriste se tehnike ručnog čvorovanja kao i korišćenje mašinskog ili ručnog taft tkanja. 

U Mara Home nudimo veliki asortiman dezena, nijansi, i načina izrade vunenih tepiha: Riblja kost, ukrštanje ili Gingam dezen

Ekološka upotreba tepiha je danas imperativ jer donosi veliki broj pogodnosti i benefita u vašem domu:

  • Vuneni tepisi skupljaju prašinu i alergene i smanjuju zagadjivanje prašinom u prostoru. 
  • Otpornost na klizavost i pozitivan uticaj na zdravu atmosferu u prostoriji. 
  • Smanjuje buku i eho efekat što obezbedjuje mirnu atmosferu u poslovnim prostorima vašeg doma.  
  • Inovativna vlakna su posebno otporna na otiranje i lako se održavaju. 

Kao koža ili kosa, vuna se sastoji od prirodnih amino kiselina koje, za razliku od veštačkih supstanci, sadrže 100% bioloških materijala za dezintegraciju.

Saznajte više o JAB modernim tepisima ovde


 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije