TEPISI / JAB™ OUTDOOR TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ OUTDOOR TEPISI

Elegantni tepisi od izdržljivih i brzo sušećih vlakana stvaraju domaću atmosferu na terasama, u baštama i ekskluzivnim bazenima. I estetski i funkcionalno savršena osnova za vašu zonu udobnosti.

PARADISE i TROPICAL tepisi su dostupni u 7 harmonično usklađenih, savremenih mešavina boja. Oblik i dimenzije tepiha od izdržljivog polipropilena možete sami izabrati. Otporan na hlorisanu vodu i morsku vodu, materijal ne sadrži štetne i alergene materije.

Tepisi su vodootporni I rađeni po meri. Trodimenzionalni, lepo strukturirani materijal zadržava svoj oblik i boju u svim okolnostima.

Okrugli ili četvrtasti, u toplim zemljanim tonovima ili elegantnoj sivoj. Vaš tepih PARADISE postavlja upravo one akcente koji vašoj sobi i spoljašnjem prostoru daju rajski šarm.

Jasnoća boja i strukture tkanine je zaštitni znak TROPICAL-a. Organska tekstura se harmonično kombinuje sa prirodnim šarmom suptilnih mešavina boja.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije