TEPISI / JAB™ OUTDOOR TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ OUTDOOR TEPISI

Elegantni tepisi od izdržljivih i brzo sušećih vlakana stvaraju domaću atmosferu na terasama, u baštama i ekskluzivnim bazenima. I estetski i funkcionalno savršena osnova za vašu zonu udobnosti.

PARADISE i TROPICAL tepisi su dostupni u 7 harmonično usklađenih, savremenih mešavina boja. Oblik i dimenzije tepiha od izdržljivog polipropilena možete sami izabrati. Otporan na hlorisanu vodu i morsku vodu, materijal ne sadrži štetne i alergene materije.

Tepisi su vodootporni I rađeni po meri. Trodimenzionalni, lepo strukturirani materijal zadržava svoj oblik i boju u svim okolnostima.

Okrugli ili četvrtasti, u toplim zemljanim tonovima ili elegantnoj sivoj. Vaš tepih PARADISE postavlja upravo one akcente koji vašoj sobi i spoljašnjem prostoru daju rajski šarm.

Jasnoća boja i strukture tkanine je zaštitni znak TROPICAL-a. Organska tekstura se harmonično kombinuje sa prirodnim šarmom suptilnih mešavina boja.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije