TEPISI / RELJEFNI TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / RELJEFNI TEPISI

Ukoliko želite da Vaš tepih bude upečatljiv i da upotpuni Vaš enterijer, a niste veliki ljubitelj šara i dezena, sve to možete postići sa reljefnim tepisima!

Tepisi Asiatic poznati su po svom kvalitetu i modernom dizajnu. Uvek su inspirisani trendovima i savršeni su za svakodnevni životni prostor. Širok asortiman obuhvata tepihe od vunenih i ručno rađenih do modernih materijala kao što su viskoza, poliester, polipropilen i tensil. Jedna od luksuznijih kolekcija napravljena je od ručno šivene mongolske jagnjeće kože.

Pojedine kolekcije napravljene su od akrila za završni sloj visokog sjaja. Tepisi mogu biti izrađeni i od mešavine vune i viskoze u sastavu od 50% vune i 50% viskoze ili 60% vune i 40% viskoze. 

Takođe su u upotrebi i egzotični materijali poput bambusove svile i jute.

U zavisnosti od materijala i izrade tepisi mogu biti pliškasti, čupavi, sjajni, metalik sjajni, sa dužim ili kraćim nitima. 

Najčešće veličine su od 120x170cm do 240x340cm.

Dostupni su u velikom broju dezena i boja, gde svako može izabrati tepih po svom ukusu.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije