TEPISI / JAB™ MODERNI TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ MODERNI TEPISI

Mekoća i toplina modernih JAB tepiha je apsolutni trend u opremanju enterijera! 

Komfor koji odiše modernim dizajnom i vrhunskim kvalitetom. JAB Tepisi u potpunosti objedinjuju nekoliko varijanti urbanog izgleda i naglašene sofisticiranosti tako da i nežne pastelne boje dominiraju u prostoru.

Slike tepiha u enterijeru i tkanje možete pogledati ispod teksta.

Za dodatni ugođaj i izbor dezena, moderni tepisi JAB kolekcije su dostupni u nekoliko boja i oblika. Materijal koji dominira je poliamid, istrajan sastav neophodan u svakodnevnom životu. Pored visoke tehnologije u izradi ovih tepiha, izdvaja se njihova apsorpcija zvuka, šok apsorpcija i otpornost na klizavost.

Svaki materijal je pažljivo testiran i ne postoje štetne supstance ili one koje izazivaju alergije i zagađuju okolinu! Moderni tepisi su dostupni od-zida-do-zida, ali se mogu krojiti, dizajnirati i opšivati po vašoj meri i želji. 

Pogledajte i kolekciju Vunenih i Eko Tepiha ovde.

Raznolikost u bojama, teksturi, šarama i tonovima pruža efekat jednostavnosti ali i nudi nešto modernijie varijante koje se kreću od svetlih i jarkih boja pa sve do tamnijih nijansi koje unose smirenost i eleganciju.

Nudimo tepihe rađene u vidu petlji ili sa mekim rezom za dodatnu stilizaciju.

Svi tepisi mogu biti sa ili bez bordure bez obzira da li je tepih okrugao, pravougaonog ili kockastog oblika. Apsolutna adaptacija u izradi i dizajnu!

U ponudi su sledeće bordure:

  • Cover predstavlja tepih bez ivica, komotan i mekan sa visoko dizajniranom strukturom za osećaj udobnosti. 
  • Edging je kružna bordura od 1cm i može se izabrati u istoj boji kao tepih ili u nešto sjajnijoj nijansi koja ističe borduru. 
  • Fringes ili rese su urbane i klasične. Ove viskozne rese su dodatni ukras Cover tepiha na kraćoj strani u blago svetlucavim nijansama. 
  • Leather ili kožna bordura je uvek primenljivo rešenje sastavljeno od mekane, visoko kvalitetne kože za nešto klasičniji izgled tepiha. 

Mara Home vam nudi sve to a možete se opredeliti i za Lux Tepihe ovde


 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije