TEPISI / JAB™ MODERNI TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ MODERNI TEPISI

Mekoća i toplina modernih JAB tepiha je apsolutni trend u opremanju enterijera! 

Komfor koji odiše modernim dizajnom i vrhunskim kvalitetom. JAB Tepisi u potpunosti objedinjuju nekoliko varijanti urbanog izgleda i naglašene sofisticiranosti tako da i nežne pastelne boje dominiraju u prostoru.

Slike tepiha u enterijeru i tkanje možete pogledati ispod teksta.

Za dodatni ugođaj i izbor dezena, moderni tepisi JAB kolekcije su dostupni u nekoliko boja i oblika. Materijal koji dominira je poliamid, istrajan sastav neophodan u svakodnevnom životu. Pored visoke tehnologije u izradi ovih tepiha, izdvaja se njihova apsorpcija zvuka, šok apsorpcija i otpornost na klizavost.

Svaki materijal je pažljivo testiran i ne postoje štetne supstance ili one koje izazivaju alergije i zagađuju okolinu! Moderni tepisi su dostupni od-zida-do-zida, ali se mogu krojiti, dizajnirati i opšivati po vašoj meri i želji. 

Pogledajte i kolekciju Vunenih i Eko Tepiha ovde.

Raznolikost u bojama, teksturi, šarama i tonovima pruža efekat jednostavnosti ali i nudi nešto modernijie varijante koje se kreću od svetlih i jarkih boja pa sve do tamnijih nijansi koje unose smirenost i eleganciju.

Nudimo tepihe rađene u vidu petlji ili sa mekim rezom za dodatnu stilizaciju.

Svi tepisi mogu biti sa ili bez bordure bez obzira da li je tepih okrugao, pravougaonog ili kockastog oblika. Apsolutna adaptacija u izradi i dizajnu!

U ponudi su sledeće bordure:

  • Cover predstavlja tepih bez ivica, komotan i mekan sa visoko dizajniranom strukturom za osećaj udobnosti. 
  • Edging je kružna bordura od 1cm i može se izabrati u istoj boji kao tepih ili u nešto sjajnijoj nijansi koja ističe borduru. 
  • Fringes ili rese su urbane i klasične. Ove viskozne rese su dodatni ukras Cover tepiha na kraćoj strani u blago svetlucavim nijansama. 
  • Leather ili kožna bordura je uvek primenljivo rešenje sastavljeno od mekane, visoko kvalitetne kože za nešto klasičniji izgled tepiha. 

Mara Home vam nudi sve to a možete se opredeliti i za Lux Tepihe ovde


 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije