TEPISI / JAB™ LANENI TEPISI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ LANENI TEPISI

LANENI TEPISI - Visokokvalitetni, ručno taftani tepisi od dragocenih prirodnih vlakana - u 12 inspirativnih boja inspirisanih prirodom. 12 suptilnih raspoloženja savršeno se uklapaju s ležernim, prirodnim izgledom lana.

Visokokvalitetni laneni tepisi su savršena osnova za prirodno luksuzan način života. Svilenkasto-mat, prozračan, lagan i visokog flora, a ručno rađeni laneni tepisi su posebno blago za vaš dom.

KARAKTERISTIKE

• Svež, suv osećaj karakterističan je za laneno vlakno

• Prirodni, svilenkasto-mat svetlucanje obezbeđuje prijatan komfor

• Zimi greje, a leti hladi

• Predivan na dodir

• Antibakterijski po prirodi

• Poboljšava klimu u zatvorenom prostoru apsorbujući i otpuštajući vlagu po potrebi

Da bismo ga savršeno uskladili sa vašim prostorijama, proizvodimo vaš tepih iz snova po vašim individualnim merama.

ZAŠTO VOLIMO LAN: Ne gubeći svoj prepoznatljiv osećaj, laneno predivo tokom godina postaje mekše i ravnije. Ovaj prirodni razvoj je tipičan za ovaj prirodni maerijal i daće vašem lanenom JAB tepihu karakterističan i jedinstven šarm.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije