TEPISI / JAB™ TEPISI PO MERI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ TEPISI PO MERI

U ponudi su različiti materijali, strukture i boje, a svi tepisi se mogu raditi po vašim dimenzijama, kao ovalni tepisi, okrugli, pravougaoni ili kvadratni tepisi. Takođe, fantastični su i kao tepisi od zida do zida. Na Vama je da izaberete između mekanih i čupavih tepiha, baršunastih, nalik somotu ili ravnih.

Svoj tepih možete ukrasiti viskoznim resama koje će mu dati posebnu čar.

Tepih možete upotpuniti i ivicama od alkantare koje se  mogu odabrati u bilo kojoj boji koja odgovara tepihu ili u odgovarajućem tonu. Debljina ivica je 1cm.

Možete izabrati i da tepih savijete ispod ivica, da za podlogu izaberete filc i time stvorite savršeno meki prelaz i visokokvalitetan, udoban tepih.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije