TEPISI / JAB™ TEPISI PO MERI

POČETNA / PODNE OBLOGE / TEPISI / JAB™ TEPISI PO MERI

U ponudi su različiti materijali, strukture i boje, a svi tepisi se mogu raditi po vašim dimenzijama, kao ovalni tepisi, okrugli, pravougaoni ili kvadratni tepisi. Takođe, fantastični su i kao tepisi od zida do zida. Na Vama je da izaberete između mekanih i čupavih tepiha, baršunastih, nalik somotu ili ravnih.

Svoj tepih možete ukrasiti viskoznim resama koje će mu dati posebnu čar.

Tepih možete upotpuniti i ivicama od alkantare koje se  mogu odabrati u bilo kojoj boji koja odgovara tepihu ili u odgovarajućem tonu. Debljina ivica je 1cm.

Možete izabrati i da tepih savijete ispod ivica, da za podlogu izaberete filc i time stvorite savršeno meki prelaz i visokokvalitetan, udoban tepih.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije