HOTELSKI TEPISI / ELEMENT - Wilton & Axminster

POČETNA / OPREMANJE HOTELA / HOTELSKI TEPISI / ELEMENT - Wilton & Axminster

Svaki tepih u našoj ponudi nosi u sebi duboku priču i nasleđe prošlih vekova, spojeno sa suptilnim izrazom savremenog stila.

Praksa primene arhetipa ili univerzalnih simbola iz različitih kultura i vremena, može rezultirati stvaranjem dubokog emocionalnog efekata kod posmatrača. Arhetipski simboli imaju univerzalnu privlačnost i moć da izazovu različite asocijacije i interpretacije.

Prijatno i poznato iskustvo… kome uvek želite da se vratite.

PREMIUM QUALITY. NO-FIRE SERIFIKATI. CUSTOM MADE.

*Realizovane enterijere možete videti dole ispod teksta, kao i deo izbora dezena. Za kompletnu ponudu dezena pišite nam i šaljemo vam pdf katalog.

 

PREMUIM QUALITY : Axminster tepisi su KVALITETNI TKANI TEPISI koji su napravljeni od prethodno obojenog prediva.

Contract Axminster kolekcija tepiha ima raspon od 1300 g/m2 do 2300 g/m2 i nudi mogućnost izbora od 100cm do 400cm širine tkanja. Ovo omogućava optimizaciju potrošnje i na taj način MINIMIZIRA TROŠKOVE ugradnje.

Axminster tepisi se koriste za područja gde su dugovečnost i fleksiblinost dizajna od suštinskog značaja. Mešavina VUNE I POLIAMIDA 80/20% je generalno priznata kao najpogodniji i najtrajniji sastav tepiha za upotrebu u prostorima sa velikim prometom – hoteli, kruzeri, restorani, pozorišta, bioskopi, kockarnice.

Koristi se mešavina NAJFINIJIH SORTI BRITANSKE I NOVOZELANDSKE VUNE. Jedinstveni spiralni nabor u vunenom vlaknu omogućava tepihu da duže zadrži svoj izgled jer poseduje prirodnu SPOSOBNOST VRAĆANJA U PRVOBITNI OBLIK. Ova sposobnost ga čini da izgleda manje istrošeno, a tragovi nameštaja manje vidljivi.

NE SADRŽE ŠTETNE HEMIKALIJE, prirodni su, sigurni i otporni na gorenje. Odlični su ZVUČNI I TOPLOTNI IZOLATORI.

SERTIFIKATI : Podloga tepiha je napravljena od čvrste mešavine jute, poliestera i polipropilena. Tretirana je SBR FIRE RETARDANT LATEX-om koji je električno provodljiv kako bi se smanjila statika. Svi Axminster podovi su prošli test zapaljivosti i poseduju sertifikat BFLS1 za upotrebu u komercijalnim prostorima, a za plovila sertifikat IMO.

CUSTOM MADE : Tepisi za komercijalnu upotrebu imaju veoma velike motive za funkcionalna područja. DEZEN SE MOŽE PRILAGODITI vašem dizajnu, bojama i željama. 

Svi Axminster tepisi se proizvode po najvišim standardima i zahtevnom tehnologijom. Master Weaver je najbolja fabrika za izradu tepiha za komercijalne svrhe u Evropi.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije