ROLO ZAVESE / ROLO ZAVESE

POČETNA / ROLO ZAVESE / ROLO ZAVESE

Rolo zavese predstavljaju vrhunsko rešenje za različite prostore – od kancelarija i javnih prostora do modernih stambenih objekata. Naša ponuda obuhvata izradu po meri, prilagođenu Vašim potrebama (do 240cm širine).

Uloga Rolo zavesa u enterijeru je višestruka: odličan su izolator od sunčeve svetlosti i toplote, istovremeno pružajući diskretno - elegantan izgled koji se sjajno kombinuje sa zavesama i draperijama

Svi materijali su antiseptički i veoma su laki za održavanje. 

Na raspolaganju su Vam platna različitog stepena propustljivosti svetlosti, u raznovrsnim dezenima, bojama i teksturama. Pored standardnih, u ponudi imamo i posebno dizajnirana platna koja pružaju pouzdanu zaštitu od refleksije na ekranima, termo izolaciona platna sa folijom sa zadnje strane koja dodatno sprečavaju prodor sunčeve toplote, kao i platna u standardu negorivosti.

Svoj izbor možete upotpuniti različitim bojama i tipovima maski i tegova. Aluminijumski mehanizmi dolaze sa ili bez maske, u crnoj, beloj ili sivoj boji. 

Montaža je fleksibilna, moguća na plafonu, zidu ili direktno na ram prozora kao Mini sistemi. Uz to, postoji opcija upravljanja rolo zavesama putem daljinskog upravljača, što ih čini kompatibilnim sa sistemima za pametne kuće, a mogu se dodati i senzori za automatsko aktiviranje motora.


 

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije