ROLO ZAVESE / ROLO ZAVESE

POČETNA / ROLO ZAVESE / ROLO ZAVESE

Rolo zavese su najtaženije rešenje za kancelarijske i javne prostore i veoma aktuleni za stambene prostore. Izrađujemo ih po meri i prema vašim potrebama i zahtevima, max. 240cm širine.

Materijali su antistatički i laki za održavanje.

Uloga Rolo zavesa u enterijeru je višestruka, odličan su izolator od sunčeve svetlosti i toplote, a veoma su diskretno-elegantan dodatak svakom enterijeru i odlično se dopunjuju sa zavesama i draperima.

U ponudi su platna sa različitim stepenom propustljivosti svetlosti, različitih boja i tekstura i efikasnosti. Uz određene tipova platna, efikasni su i kao zaštita od refleksije na ekranu, a specijalna termoizolacioni platna sa dodatkom folije sa zadnje strane, pojačavaju zaštitu od Sunčeve toplote.

Izbor boja i tekstura materijala, tipove maski i tegova pogledajte ispod teksta.

Mehanizmi su aluminijumski, mogu biti bez maske ili sa maskom u crnoj, beloj ili sivoj boji. Montaža u plafon ili na zid ili direktno na sam ram prozora kao Mini sistemi. Upravljanje rolo zavesama može biti i pomoću motora na daljinsko upravljanje, kompatibilno sa sistemom za pametne kuće. Mogućnost postavke senzora koji samostalno aktivira motor. U ponudi su i platna u standardu negorivisti (B1, BS1D0), izrađuju se od TrevireCS, od poliestera ili miksa vlakna poliestera i PVC-a.

Našim kupcima nudimo besplatno savetovanje i izlazak na teren radi uzimanja mera.

Pozovite ☎️ 063 575 447⁣ i zakažite našu posetu radi odabira uzoraka, uzimanja mera i procene načina montaže. Posetite nas u Airport City-u ili u Mileševskoj 44 na Vračaru. Za detaljnije informacije pogledajte stranicu Kontakt.

Izrada po Vašim željama i merama.

Garancija kvaliteta.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije