ROLO ZAVESE / ROLO ZAVESE

POČETNA / ROLO ZAVESE / ROLO ZAVESE

Rolo zavese su najtraženije rešenje za kancelarijske i javne prostore, a veoma su aktuelne i u stambenim projektima. Izrađujemo ih po meri i prema Vašim potrebama i zahtevima (max 240cm širine).

Materijali su antistatički i laki za održavanje.

Uloga Rolo zavesa u enterijeru je višestruka: odličan su izolator od sunčeve svetlosti i toplote, veoma su diskretno-elegantan dodatak svakom enterijeru, a odlično se dopunjuju i sa zavesama i draperima.

U ponudi su platna sa različitim stepenom propustljivosti svetlosti, različitih boja, tekstura i efikasnosti. Određeni tipovi platna pružaju pouzdanu zaštitu od refleksije na ekranu, a specijalna termoizolaciona platna sa dodatkom folije sa zadnje strane, dodatno pojačavaju zaštitu od sunčeve toplote.

Izbor boja i tekstura materijala, tipove maski i tegova pogledajte ispod teksta.

Mehanizmi su aluminijumski, mogu biti bez maske ili sa maskom u crnoj, beloj ili sivoj boji. Montaža se vrši na plafon, na zid ili direktno na sam ram prozora kao Mini sistemi. Upravljanje rolo zavesama moguće je i pomoću motora na daljinsko upravljanje, što ih čini kompatibilnim sa sistemima za pametne kuće. Mogućnost postavke senzora koji samostalno aktivira motor. U ponudi su i platna u standardu negorivosti (B1, BS1D0), izrađena od TrevireCS, poliestera ili miksa vlakana poliestera i PVC-a.

Našim kupcima nudimo besplatno savetovanje i izlazak na teren radi uzimanja mera.

Izrada po Vašim željama i merama.

Garancija kvaliteta.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije