ROLO ZAVESE / ALUMINIJUMSKI VENECIJANERI

POČETNA / ROLO ZAVESE / ALUMINIJUMSKI VENECIJANERI

Dobrodošli u svet elegantnih i praktičnih aluminijumskih venecijanera! MaraHome je posvećena pružanju vrhunskog kvaliteta i estetskog izgleda.

Izrada i montaža aluminijumskih venecijanera premium-kvaliteta u preko 60 boja, u izboru četiri širina letvice: od elegantnih 16mm do popularnih 50mm.

Specifikacija:

 • 16mm - max. 2,7m širina i 2,3m visina
 • 25mm - max. 3,3m širina i 3m visina
 • 35mm - max. 4m širina i 3m visina
 • 50mm - max. 5m širina i 4m visina

Šta čini naše aluminijumske venecijanere tako posebnim?

 • Izdržljivost i trajnost: Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma, naši venecijaneri su dizajnirani da traju. Otporni su na habanje, deformaciju i koroziju, što ih čini idealnim rešenjem za svaku prostoriju.
 • Prilagodljivost i fleksibilnost: Sa širokim spektrom boja, veličina, stilova i višestrukim načinima montaže, naši aluminijumski venecijaneri mogu se prilagoditi svakom enterijeru. Način pokretanja prilagodite Vašim potrebama - manuelno ili daljinsko upravljanje.
 • Lako održavanje: Aluminijumski venecijaneri su jednostavni za čišćenje i održavanje. Samo brisanje vlažnom krpom ili korišćenje blagog deterdženta je dovoljno da ih održite u besprekornom stanju.
 • Precizna kontrola svetlosti i privatnosti: Naši venecijaneri omogućavaju vam da precizno kontrolišete koliko svetlosti želite u svom prostoru, kao i stepen privatnosti koji želite da postignete.
 • Ekonomičnost: Aluminijumski venecijaneri su pristupačno rešenje za poboljšanje izgleda vašeg doma ili poslovnog prostora. Njihova dugovečnost i energetska efikasnost čine ih pametnim investiranjem u vaš prostor.

Neka naši aluminijumski venecijaneri unesu premium stil, funkcionalnost i udobnost u Vaš svakodnevni život.

Kontaktirajte nas danas kako bismo vam pomogli da pronađete savršeno rešenje za vaše potrebe!

Našim kupcima nudimo:

 • Besplatno savetovanje i izlazak na teren radi uzimanja mera
 • Izrada po Vašim željama i merama
 • Garancija kvaliteta

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije