ROLO ZAVESE / PLISE ZAVESE

POČETNA / ROLO ZAVESE / PLISE ZAVESE

PLISE ZAVESE su usavršen i efikasan koncept zašite od sunca. Svojom pojavom, kod nas u MARA Home, odmah su zauzele mesto br. 1 kao kompletno rešenje koje se sastoji od tkanina trend tkanja u formi saća, inovativnog sistema i automatizacije.

Koncept Plise zavese - nudi idealno rešenje za kreiranje enterijera sa optimalnom toplotnom i akustičnom udobnošću, bez gubitka osećaja ušuškanosti koji nam je potreban da se osećamo kao kod kuće.

DIZAJN : VIZUELNI I TAKTILNI DOŽIVLAJ / Plise zavese podržavaju minimalistički dizajn, jednostavne linije, bez lančića. Savršeno se dopunjavaju sa zavesama/draperima zbog svoje jednostavnosti. Tkanje i punoća tkanine unosi osećaj prirodne topline u  enterijer.

IZOLACIONI KVALITET : TOPLOTNA I AKUSTIČNA UDOBNOSTZahvaljujući saće-strukturi, tkanine pružaju mogućnost uštede energije i apsorpciju buke.

INOVATIVNI SISTEM : POTPUNA KOTROLA POLOŽAJA ZAVESEInovativan mehanizam/sistem omogućava potpunu kontrolu privatnosti ili svetla, u datom momentu - mogućnost povlačenja i na gore i na dole.

FILTRIRANJE SVETLA : PRIRODNO DO BLACKOUTPlise prozirne zavese u formi saća lepo filtriraju svetlost. Odabirom gustine tkanine možete kontrolisati količinu svetla - sve do Blackout efekta, koja će vam omogućiti željenu atmosferu i produktivnost.

AUTOMATIZACIJA KRETANJA : MOTORIZOVAN SISTEMKlasično motorizovan ili na baterije. Moguće povezivanje s mobilnim telefonom radi upravljanja.

Više o sistemu pogledate u delu Mini sistemi.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije