ROLO ZAVESE / PLISE ZAVESE

POČETNA / ROLO ZAVESE / PLISE ZAVESE

PLISE ZAVESE su usavršen i efikasan koncept zaštite od sunca. Svojom pojavom, kod nas u Mara Home, odmah su zauzele mesto broj jedan kao kompletno rešenje koje se sastoji od tkanja u formi saća, inovativnog sistema i automatizacije.
Koncept Plise zavesa nudi idealno rešenje za kreiranje enterijera sa optimalnom toplotnom i akustičnom udobnošću, bez gubitka osećaja „ušuškanosti” prostora.

DIZAJN : Vizuelni i taktilni doživljaj 
Plise zavese podržavaju minimalistički dizajn, jednostavne linije, bez lančića. Savršeno se dopunjavaju sa zavesama/draperima zbog svoje jednostavnosti. Tkanje i punoća tkanine unosi osećaj prirodne topline u enterijer.

IZOLACIONI KVALITET : Toplotna i akustična udobnost
Zahvaljujući saće-strukturi, tkanine pružaju mogućnost uštede energije i apsorpciju buke.

INOVATIVNOST SISTEMA : Potpuna kontrola položaja zavese  
Inovativan mehanizam omogućava potpunu kontrolu svetla i privatnosti, u datom momentu - mogućnost povlačenja i na gore i na dole.

FILTRIRANJE SVETLA : Prirodno do Blackout-a
Plise prozirne zavese u formi saća lepo filtriraju svetlost. Odabirom gustine tkanine možete kontrolisati količinu svetla - sve do Blackout efekta, koja će vam omogućiti željenu atmosferu i produktivnost.

AUTOMATIZACIJA KRETANJA : Motorizovani sistemi
Sistemi mogu biti motorizovani klasično ili na baterije. Moguće je i povezivanje sa mobilnim telefonom radi upravljanja. 

Više o sistemu pogledajte u delu Mini sistemi

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije