ROLO ZAVESE / ZIP SISTEMI

POČETNA / ROLO ZAVESE / ZIP SISTEMI

ROLO-ZIP SISTEMI : Sistemi zavesa za zaštitu od sunca sa odličnim termalnim performansama! Praktičan i rado biran segment arhitektonski rešenje kuća, poslovnih i kod ugostiteljskih objekata. Primenljivo i za pametne kuće.

GARANCIJA 5 GODINA : Zahvaljujući savršenoj instalaciji od strane ovlašćenog distributer i garanciji od 5 godina, možete bezbrižno uživati u dugogodišnjoj zaštiti od sunca.

• BLOKIRAJU 97% TOPLOTE : Sistemi zavesa za zaštitu od sunca sa odličnim termalnim performansama! Doprinose velikoj uštedi prilikom hlađenja. Specijalni Serge Ferrari materijali poseduju svojstva koja sprečavaju zagrevanja stakla. Time se takođe umanjuje i potrebu za korišćenjem klima uređaja.

• IZDRŽLJIV SISTEM I OTPORANI TERMALNI MATERIJALI : Za prirodno klimatizovan i prijatniji ambijent! Spoljašnje ZIP rolo zavese, kao rešenje, u vidu mikroperforiranih ekrana sa odličnim termalnim performansama osiguravaju prijatnu klimu i umanjuje potrebu za korišćenje rashladnih uređaja. Takođe, mikroperforirane zavese sprečavaju neugodne refleksije u unutrašnjem prostoru.

• AKTIVACIJA NA SENZOR ILI TAJMER : Sistemi koji se koriste i u inteligentnim kućama - mogu se pokretati pomoću senzora koji reaguju na kretanje sunca ili mogu biti programirani pomoću tajmera.

• IZBOR OD PREKO 50 BOJA : Serge Ferrari zavese su dostupne u asortimanu od preko 50 boja sa pažljivim izborom pigmenta materijala koji garantuje postojanost boje.

• JEDNOSTAVNO I LAKO ODRŽAVANJE : Ako ste se zapitali i kako se održavaju… Glatka površina Serge Ferrari skrinova je dizajnirana da omogućava veoma lako i brzo održavanje i potpuno prilagođeni za spoljašnju upotrebu, pri svim vremenskim uslovima.

• DIZAJN I KVALITET - UVEK AKTUELNO : Dizajn samog sistema se nepogrešivo uklapa u sve stilove, prvi utisak je - kvalitet - uvek aktuelno! Starije građevine će učiniti novijim i savremenijim. Izbor boja.

Posetite nas na vama najbližoj lokaciji:

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije