ROLO ZAVESE / ZIP SISTEMI

POČETNA / ROLO ZAVESE / ZIP SISTEMI

ROLO-ZIP SISTEMI : Sistemi zavesa za zaštitu od sunca sa odličnim termalnim performansama! Praktičan i rado biran segment arhitektonski rešenje kuća, poslovnih i kod ugostiteljskih objekata. Primenljivo i za pametne kuće.

GARANCIJA 5 GODINA : Zahvaljujući savršenoj instalaciji od strane ovlašćenog distributer i garanciji od 5 godina, možete bezbrižno uživati u dugogodišnjoj zaštiti od sunca.

• BLOKIRAJU 97% TOPLOTE : Sistemi zavesa za zaštitu od sunca sa odličnim termalnim performansama! Doprinose velikoj uštedi prilikom hlađenja. Specijalni Serge Ferrari materijali poseduju svojstva koja sprečavaju zagrevanja stakla. Time se takođe umanjuje i potrebu za korišćenjem klima uređaja.

• IZDRŽLJIV SISTEM I OTPORANI TERMALNI MATERIJALI : Za prirodno klimatizovan i prijatniji ambijent! Spoljašnje ZIP rolo zavese, kao rešenje, u vidu mikroperforiranih ekrana sa odličnim termalnim performansama osiguravaju prijatnu klimu i umanjuje potrebu za korišćenje rashladnih uređaja. Takođe, mikroperforirane zavese sprečavaju neugodne refleksije u unutrašnjem prostoru.

• AKTIVACIJA NA SENZOR ILI TAJMER : Sistemi koji se koriste i u inteligentnim kućama - mogu se pokretati pomoću senzora koji reaguju na kretanje sunca ili mogu biti programirani pomoću tajmera.

• IZBOR OD PREKO 50 BOJA : Serge Ferrari zavese su dostupne u asortimanu od preko 50 boja sa pažljivim izborom pigmenta materijala koji garantuje postojanost boje.

• JEDNOSTAVNO I LAKO ODRŽAVANJE : Ako ste se zapitali i kako se održavaju… Glatka površina Serge Ferrari skrinova je dizajnirana da omogućava veoma lako i brzo održavanje i potpuno prilagođeni za spoljašnju upotrebu, pri svim vremenskim uslovima.

• DIZAJN I KVALITET - UVEK AKTUELNO : Dizajn samog sistema se nepogrešivo uklapa u sve stilove, prvi utisak je - kvalitet - uvek aktuelno! Starije građevine će učiniti novijim i savremenijim. Izbor boja.

Posetite nas na vama najbližoj lokaciji:

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije