LAGERSKE TAPETE / PERFECTION

POČETNA / TAPETE / LAGERSKE TAPETE / PERFECTION

Tapete sa floralnim elementima, barokni ornamenti, efekat metala, betona ili izgužvanog papira - kolekcija Perfection objedinjuje zidne obloge različitih estetskih karakteristika, ali jasne zajedničke poruke - taktilnost i tekstura su iznad svega.

Za atmosferu sofisticiranog luksuza, predlažemo toplije tonove u krem i krem-beloj boji, koji stvaraju utisak fine vezene svile na zidu i pozivaju na dodir.

Za postizanje racionalnog modernizma i industrijskog stila u enterijeru, nudimo suzdržane nijanse sive, srebra i čelika u zapanjujuće verodostojnoj imitaciji.

Moderne tapete danas imaju i treću dimenziju!

Dostupno odmah.

Cene tapeta od 3.100 RSD do 5.900 rsd/5m2.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Plaćanje na 24 rate

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije