ROLO ZAVESE / MINI SISTEMI

POČETNA / ROLO ZAVESE / MINI SISTEMI

Mini sistemi omogućavaju da Vaša Rolo ili Zebra zavesa bude montirana direktno na ram prozora radi lakšeg i neometanog otvaranja. Mini sistemi su jedini mehanizam za kačenje zavesa na krovni prozor, kao i primenu sve popularnijih Plise zavesa. 

Čest razlog za odabir mini sistema je nemogućnost montaže Rolo sistema na plafon ili zid.

BEZ BUŠENJA • MINI SISTEM SA KUKICAMA: Namenjen za montažu na sam ram tj. krilo prozora - bez bušenja. Nisu fiksirane i mogu se veoma lako skinuti. Dostupni u beloj, sivoj i crnoj boji. Pored ovog mehanizama postoje i Mini mehanizmi koji se šrafovima pričvršćuju na prozorsko okno.

ZA FIKSIRANU ZAVESU • MINI SISTEM SA VOĐICAMA: Ovaj sistem fiksira zavesu čineći da ona izgleda veoma uredno, ali i omogućava da se balkonska vrata ili prozor nesmetano otvaraju na kip, pri čemu se zavesa kreće tik uz staklenu površinu. Mehanizmi mogu biti u beloj, crnoj i sivoj boji. Pogodni su i za montažu Zebra zavese.

ZA POTROVLJA • SKYLIGHT SISTEM: Kvalitetan sistem za sve vrste krovnih prozora od drveta ili PVC-a. Kolekcija Skylight sistema uključuje zatamnjene i prozirne tkanine, kao i nove Plise zavese.

NOVO! PLISE SISTEM je nešto novo na našem tržištu! Plise mehanizam se koristi za montažu zavesa od plisiranog platna koje se razvlače poput harmonike. Kućište se postavlja na krilo prozora, u gornjoj zoni staklene površine, zbog čega je moguće postići i samo delimičnu pokrivenost staklene površine - po čemu su jedinstvene. Potrebna dubina prostora do stakla je 2,5 cm. Kako su zavese pričvršćene za krilo, prilikom otvaranja ili kipovanja prozora ostaju pribijene uz staklo. Kolekcija platna uključuje prozirne, kao i zatamnjene Honeycomb tkanine, izrađene u neutralnoj i elegantnoj paleti boja koje stvaraju privlačnu atmosferu u unutrašnjosti prostorije. Pogledajte detaljno

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije