PT MEBL ŠTOF / SUMMER HOUSE

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / SUMMER HOUSE

Mebl štof kolekcije Summer House je suptilna varijanta tropske dekoracije koja zove na opuštanje i odmor. Dekorativni dizajn raskošnog lišća je kombinovan sa pamučnim detaljima palminog drveća i toplih nijansi koje su podeljene na 8 dezena. Ova eksplozija boja predstavlja tropsku oazu u enterijeru, a tople nijanse zelene, plave i tonovi terakote se harmonično uklapaju u skladnu celinu. 

A da li ste razmišljali da iskombijujete ovaj mebl štof sa lanenim Paketo zvesama? Savršena kombinacija za tople letnje dane. Pogledajte našu ponudu paketo ili rimskih zavesa ovde. 

Za više informacija pozovite ☎️ 063 111 00 77 ili nas posetite na sledećim lokacijama: Airport City ili u Mileševskoj 44 na Vračaru.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije