PT MEBL ŠTOF / RUSTIC

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / RUSTIC

Ponekad, stil i lepota se nalaze u jednostavnosti i kvalitetu koji se spontano nazire. Diskretne linije i mekani tekstil je ono što izdvaja Rustik kolekciju u čak 32 trendi nijansi! Sa dozom luksuza, ovaj mebl štof se dobro uklapa u Skandi i srednjevekovni enterijer, a može da se kombinuje i sa tradicionalnim i stilskim nameštajem. 

 Možete pronaći inspiraciju i u PT kolekcijama tapeta za savršenu dekoraciju vašeg doma. Pogledajte PT tapete ovde. 

Za sve vaše ideje i dodatne usluge možete pozvati ☎️ 063 111 00 77 ili nas posetite na sledećim lokacijama: Airport City ili u Mileševskoj 44 na Vračaru. 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije