PT MEBL ŠTOF / MAUI

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / MAUI

Inspirisan lišćem tropskih Havaja, ova vesela kolekcija daje savremen izgled klasičnom cvetnom dizajnu. Istaknute tropske boje, mirni tonovi i nežne limun nijanse se lako kombinuju u 5 dezena koji će vas opustiti i dati vam smiren ugodjaj u enterijeru. Tropska flora i fauna dominiraju u kombinaciji sa bambus detaljima, razigranim zelenilom i krupnim listovima koji su iscrtani na tekstilu od 100% pamuka, otkrivajući šarenolik kanvas u opremanju enterijera. 

Kao dodatna dekoracija i neminovnost, uvek možete zaštiti vaš prostor od sunca odabirom drvenih venecijanera koji će svojom elegancijom uneti harmoniju u vaš prostor. Pogledajte naše kolekcije ovde. 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije