PT MEBL ŠTOF / LANDSCAPE

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / LANDSCAPE

Upoznajte Landscape kolekciju kvalitetnog mebl štofa inspirisanu neobičnim formama nadjenih u prirodi i pejzažima. Kreirajući oslikane horizonte, teksture kamena i kristala, Landscape kombinuje modernu notu sa nežnim primesama metalnih tonova, pliša i luksuznog žakard tkanja. Podsećanje na raznolike pejzaže planete Zemlje, boje ove kolekcije vešto kombinuju lepotu polarnih predela, pustinje i šume. 

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. Saznajte više o PT draperima i zavesama ovde. 

A ako želite nešto luksuzniji izgled i materijale, pogledajte jedinstvene kolekcije italijanskog brenda Rubelli™ ovde. 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije