PT MEBL ŠTOF / KYOTO

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / KYOTO

Dizajnirano po motivima Orijenta, Kyoto slavi remek dela Japana. Kolekcija obuhvata 6 dezena inspirisana japanskim vrtovima, nudeći čitav spektar raskošnih žakard tkanja sa motivima lotus cvetova, akvarel lišća i geometrijskih origami simbola.Motivi su izraženi u nijansama pejzaža koji kombinuju neutralne i tople boje Istočne Azije. 

Ako vas interesuju tepisi koji oslikavaju metropolu grada i urbani dizajn, pogledajte prestižnu kolekciju JAB tepiha - Urban Jungle ovde. 

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije