PT MEBL ŠTOF / DIMENSION WAVES

POČETNA / MEBL ŠTOF / PT MEBL ŠTOF / DIMENSION WAVES

Dizajnirano da upotpuni poslednju kolekciju, Dimension Weaves je inspirisana industrijskom erom koja donosi šik dimenziju sadašnjosti. Zagarantovan je impozantan utisak, dok mešavina arhitektonskog dizajna stvara snažan i unikatan izgled. Neutralna i pastelna paleta boja se može skladno uklopiti u bilo koju strukturu i dizajn vašeg enterijera. 

A da li ste razmišljali da ovu elegantnu kolekciju iskombinujete sa elegantnim tepisima? Pogledajte veliki broj viskoznih, svileno-pamučastih i vunenih tepiha ovde

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije