OUTDOOR MATERIJALI / RUBELLI™ Outdoor

POČETNA / MEBL ŠTOF / OUTDOOR MATERIJALI / RUBELLI™ Outdoor

RUBELLI™ OUTDOOR tekstil je siguran izbor ako želite da iskusite kvalitet i moderan dizajn. Ekskluzivno u MaraHome!

Izbor Rubelli™ Outdoor dezena Vas čeka ispod teksta.

Dominira izraženim bojama, eco-friendly materijalom, trevira koja je otporna na fleke, gužvanje i lako se održava. Njegova upotreba u enterijeru se podrazumeva ali je, po sastavu, visoko preporučen i za široku outdoor upotrebu, često u primeni kao luksuzni nautički tekstil, u opremanju jahti, brodova i glisera - uz sve potrebne sertifikate negorivosti i izdržljivosti.

Rubelli™ tekstil tradicionalno na Feretti jahtama...

CERTIFIED OEKO-TEX® Standard 100 yarns; GREENGUARD GOLD

FLAME RETEDANT: GERMANY B1 DIN 4102-1, IMO 8 UPHOLSTERY i svi ostali sertifikati za gorivost su uključeni.

BRZINA SUŠENJA: Klasa A; STABILNOST PRANJA: Klasa; STABILNOST SUVOG ČIŠĆENJA: Klasa A; SNAGA TEKSTILNOG VLAKNA: Razred A; PROKLIZAVANJE ŠAVOVA: Razred A

Pojedini dezeni se mogu primeniti i kao draper. O draperima Rubelli™ možete više saznati ovde.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije