OUTDOOR MATERIJALI / DESIGNER GUILD™ Outdoor

POČETNA / MEBL ŠTOF / OUTDOOR MATERIJALI / DESIGNER GUILD™ Outdoor

Dinamična i savremena kolekcija ukrasnih printova i tkanja za istinski moderan i praktičan ambijent u zatvorenom i otvorenom prostoru. Kolekcija uključuje nove printove sa mermerom i teksturom. Ova živopisna kolekcija za unutrašnje i spoljašnje prostore donosi vam beskonačne mogućnosti za stilizovane zimske bašte, letnje kućice, bašte i oko bazena. Kombinacija divnog dizajna sa izuzetnom praktičnošću. Eksterijer sada može biti jednako lep kao i enterijer. 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije