OUTDOOR MATERIJALI / JAB™ Outdoor Sunny Day

POČETNA / MEBL ŠTOF / OUTDOOR MATERIJALI / JAB™ Outdoor Sunny Day

Dizajn materijala JAB-ove Outdoor kolekcije Sunny Day je fino izbalansiran i odličan za kombinovanje. Šarmantno strukturirani grafički motivi, kao i jednostavne boje, okupljaju se oko veselog motiva džungle.

Osećaj je takođe privlačan: tkanine za dekoraciju i presvlake pružaju prirodan i mekan osećaj sa savršenim performansama na otvorenom. Paleta boja sa mnogo živih tonova stavlja vas u letnje raspoloženje. Na raspoloaganju vam je 71 dezen.

Materijali su idealni za spoljnu upotrebu, za baštenske garniture, stolice i jastučiće. Izdržljivi su i otporni na habanje, a takođe i laki za održavanje.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije