OUTDOOR MATERIJALI / JAB™ My Oasis

POČETNA / MEBL ŠTOF / OUTDOOR MATERIJALI / JAB™ My Oasis

Naši šarmantni materijali za spoljnu upotrebu, za elegantne terase, balkone, krovne terase i bazene, obećavaju prijatnu atmosferu na otvorenom, za ekskluzivan životni stil. Materijali su iz Colour Protect asortimana, stvaraju opuštajuću atmosferu i besprekoran prelaz između indoor i outdoor kolekcije. Lako su perivi i postojanih su boja.

Materijali su napravljeni od 100% obojenih akrilnih vlakana koja su prilagođena posebnim uslovima spoljašne upotrebe. Njihova izuzetna svojstva i posebna završna obrada čine ih izuzetno izdržljivim i otpornim na habanje i vremenske uslove.

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije