MARA HOME Select™ / SHAPES OF NATURE

POČETNA / MEBL ŠTOF / MARA HOME Select™ / SHAPES OF NATURE

Mara Home Select™ :  Kolekciju mebl štofa SHAPES OF NATURE je inspirisana teksturama iz prirode, prenetim u jedinstvene strukture tkanina: somot u inovativnoj verziji - nepravilno i trodimenzionalno, francuski bukle ili ekspresivne pletenice u šenilu.

Prirodni karakter kolekcije naglašen je i njenim bojama, od nekoliko nijansi plave: umirujuće plavo nebo, živopisno tamnoplavo okeana ili hladan azur mora, kroz univerzalne bež boje pustinjskog peska i bezvremenske sive boje koje imitiraju nabujale vode, do energičnijih boja: zelenilo tropskih šuma i crveni kanjoni.

MAGIC-HOME tehnologija čini mebl štofa Select by Mara Home jedinstvenim:

  • lako čišćenje tkanine vodom,
  • ne propušta tečnost,
  • ekološke tkanine,
  • otporni na plamen,
  • pet friendly,
  • anti-alergijski.

Made in EU.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije