MARA HOME Select™ / CITY COLLECTION

POČETNA / MEBL ŠTOF / MARA HOME Select™ / CITY COLLECTION

Mara Home Select™ :  CITY COLLECTION je kolekcija mebl štofa inspirisana urabinim načinom života najlepših gradova sveta. 

Izbor pliša ili šenila, gladakih i prijatanih na dodir, kao i bezvremenski pseći zub sa nitima od buklea su osnova City kolekcije. Izraz i jedinstven karakter urbanih prostora ogleda se u ovim jedinstvenim i raznovrsnim strukturama tkanina.

Široka paleta boja uključuje romantične, tople boje zalazećeg sunca u Parizu, hladnije nijanse Osla i kišom natopljenog Londona, kao i mirno zelenilo Madrida i duboko plavetnilo voda koje okružuju Dubai.

Kolekcija pruža neograničene mogućnosti za kreiranje jedinstvenih kombinacija uz prenošenje metropolitanske atmosfere u naše enterijere.

MAGIC-HOME tehnologija čini mebl štofa Select by Mara Home jedinstvenim:

  • lako čišćenje tkanine vodom,
  • ne propušta tečnost,
  • ekološke tkanine,
  • otporni na plamen,
  • pet friendly,
  • anti-alergijski.

Made in EU.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije