MARA HOME Select™ / LA MAISON

POČETNA / MEBL ŠTOF / MARA HOME Select™ / LA MAISON

Mara Home Select™ : LA MAISON – kolekcija mebla inspirisana ekstravagancijom Pariza, kombinuje francuski šik, šarm i eleganciju. Lepota i plemenitost kolekcije se ogledaju u prirodnim kompozicijama - lan, viskoza, pamuk.

Kolekcija La Maison predstavlja izbor mebl štofa sa ekspresivnim tkanjima, počevši od suptilnih, pravilnih bukle tkanina, preko originalnih geometrijskih šara do bezvremenskog peplita.

Kombinuje jasne kontraste boja i jedinstvene strukture sa nizom različitih prediva u četiri linije boja.

Ovo je priča o ulicama Pariza, punim monumentalnih gradskih kuća, u kontrastu sa slobodom izraženom u modernom obliku. To je šetnja kroz najbolja mesta na mapi Pariza, od Musee d’Art Moderne de Paris do Pont des Arts do Monmartra.

MAGIC-HOME tehnologija čini mebl štofa Select by Mara Home jedinstvenim:

  • lako čišćenje tkanine vodom,
  • ne propušta tečnost,
  • ekološke tkanine,
  • otporni na plamen,
  • pet friendly,
  • anti-alergijski.

Made in EU.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije