MARA HOME Select™ / HORIZONT - IN&OUTDOOR

POČETNA / MEBL ŠTOF / MARA HOME Select™ / HORIZONT - IN&OUTDOOR

Mara Home Select™ :  HORIZONT je kolekcija mebl štofa jednako preporučena za unutrašnju i za spoljnu upotrebu.

Inspirisana letnjom klimom, obojena raznovrsnim šarama, strukturama i bojama. Među njima su bukle tkanine, koje su inovacija među štofovima za spoljašnju upotrebu, bezvremenski i univerzalni houndstooth, prugasti dizajn, koji je godinama popularan na terasama, ili jednolične, prigušene pletenice.

HORIZONT tkanine imaju svojstva kao i sve tkanine Mara Home Select™ kolekcije, garantujući udobnost u svakodnevnoj upotrebi.

Njihova najvažnija karakteristika je visok rezultat postojanosti boje na svetlost, što će omogućiti bojama da traju duže. Meka završna obrada čini tkanine prijatnim na dodir, a njihove tehničke specifikacije omogućavaju širok spektar primena.

HORIZONT kolekcija je proizvedena recikliranjem tekstila. Tkanine su sertifikovane prema Globalnom recikliranom standardu, koji postavlja zahteve za sertifikaciju recikliranih vlakana. Program GRS ima za cilj povećanje upotrebe recikliranih materijala uz vođenje računa o životnoj sredini, društvenim uslovima ili kontroli korišćenih hemikalija koje su bezbedne za ljude i životnu sredinu.

MAGIC-HOME tehnologija čini mebl štofa Select by Mara Home jedinstvenim:

  • lako čišćenje tkanine vodom,
  • ne propušta tečnost,
  • ekološke tkanine,
  • otporni na plamen,
  • pet friendly,
  • anti-alergijski.

Made in EU.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije