MARA HOME Select™ / FOUR SEASONS

POČETNA / MEBL ŠTOF / MARA HOME Select™ / FOUR SEASONS

Mara Home Select™ :  FOUR SEASONS je kolekcija mebl štofa inspirisana promenljivošću četiri godišnja doba, koja sukcesivno transformišu okolnu prirodu u paletu različitih boja.

Kolekcija sadrži teksture šenila i bukle prediva sa različitim procentima pamuka.

Kolekcija je izražena u četiri linije boja: laganim prašinama i suptilnim pastelnim bojama proleća, sunčanim i intenzivnim bojama leta, jesenjim crvenim tonovima protkanim sivim i hladnim zimskim plavim i belim.

Kombinacija tkanina Four Seasons sa atraktivnom i harmoničnom paletom boja omogućava stvaranje udobnih i koherentnih enterijera. Različite linije boja ukazuju na to kako kombinovati i kontrastirati različite vrste i boje tkanina. Jedinstvene šare i nijanse dopunjuju vrhunski kvalitet i funkcionalnost.

Zahvaljujući MAGIC-HOME tehnologiji koja podrazumeva lako čišćenje, otpornost na tečnosti, zaštita od virusa, pet-friendly izdržljivost, udobnost i praktičnost u svakodnevnoj upotrebi, su svojstva koja mebl štof Select by Mara Home mebl štof čine jedinstvenim na tržištu:

  • lako čišćenje tkanine vodom,
  • ne propušta tečnost,
  • ekološke tkanine,
  • otporni na plamen,
  • pet friendly,
  • anti-alergijski.

Made in EU.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije