MARA HOME Select™ / SAVE THE PLANET

POČETNA / MEBL ŠTOF / MARA HOME Select™ / SAVE THE PLANET

Mara Home Select™ :  SAVE THE PLANET je MaraHome nova kolekcija mebl štofa kreirana s ciljem zaštite životne sredine. Ova kolekcija naglašava brigu za našu planetu kroz korišćenje recikliranih materijala, čime se doprinosi smanjenju potrošnje vode, električne energije i emisije ugljen-dioksida u atmosferu.

Paleta boja kolekcije SAVE THE PLANET inspirisana je jedinstvenim mestima i fenomenima na Zemlji. Duboka zelena podseća na tropske šume, plava odražava ledenike, neutralne nijanse upotpunjene energičnim narandžama odslikavaju zalaske sunca, dok se kombinacija sa ružičastom oslikava auroru borealis. Širok spektar boja omogućava kreiranje harmoničnih enterijera, dok različite teksture pružaju izuzetnu mekoću.

FUNKCIONALNOST

Pored estetike, tkanine iz kolekcije SAVE THE PLANET su i funkcionalne. Koristeći MAGIC-HOME tehnologiju, ove tkanine se lako čiste vodom, imaju otpornost na tečnosti, prikladne su za kućne ljubimce i pružaju zaštitu od virusa, obezbeđujući maksimalni komfor u svakodnevnoj upotrebi. Kvalitet ovih tkanina potvrđen je testiranjima u sertifikovanim laboratorijama, što garantuje pouzdanost i bezbednost.

BEZBEDNOST

Tkanine iz kolekcije SAVE THE PLANET su sigurne kako za ljude tako i za životnu sredinu. One poseduju Oeko-Tex Standard 100 sertifikat koji garantuje odsustvo štetnih materija i alergena. Takođe, ove tkanine su sertifikovane prema Global Recycled Standard, što znači da ispunjavaju zahteve za korišćenje recikliranih materijala uz poštovanje ekoloških, društvenih i hemijskih standarda koji su bezbedni za ljude i životnu sredinu.

Made in EU.

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

Za arhitekte i dizajnere enterijera

Ukoliko ste arhitekta ili dizajner enterijera u potrazi za novim prilikama, imamo sjajnu vest za vas. Naša kompanija nudi posebne uslove saradnje za stručnjake poput vas.

Naša ponuda uključuje brojne pogodnosti koje će vam omogućiti da unapredite svoju kreativu i poslovanje. Ovo je sjajna prilika da se upoznamo i radimo zajedno.

Prijavite se
kartice

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije