DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ CL

POČETNA / MEBL ŠTOF / DESIGNER GUILD™ / DESIGNER GUILD™ CL

Designers Guild nam predstavlja novu kolekciju čuvenog brenda Christian Lacroix – Utopia.
Od svog osnivanja 1987. godine, kuća Christian Lacroix je naelektrisala svet mode sa svojim brojnim kolekcijama inspirisanim džipsi i provansalskim tradicijama i raskošnom Haute Couture scenom u Parizu i Londonu tokom 60-ih godina prošlog veka. Tokom godina, brend je postao sinonim za vrhunski glamur, energičnu odvažnost i visoku modu, koju sada prenosi na kolekcije enterijera.


Materijali Christian Lacroix su živahni, raskošni, ekscentrični, sa mešavinom izuzetnih vezova I tkanja koji se harmonično uklapaju. 


Otkrijte “Utopiju”, novu kolekciju Christian Lacroix Maison-a. Nedavni događaji naveli su nas sve da ponovo razmislimo o tome kako vidimo svoje domove i kako živimo u njima, tako da je dizajnerski tim Christian Lacroix Maison-a želeo da doda još više mašte, duha i slobode kolekcijama.

U ovoj kolekciji dekorativnih materijala, inspiracija je crpljena iz “sveta posle” o kojem smo svi sanjali da stvorimo naš novi opus, “Utopiju”, gde stvari nisu uvek onakve kakve izgledaju i gde nemoguće ne postoji.

 

Podelite sa prijateljima

Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. U ponudi imamo: zavese, rolo sistemi, dan i noć zavese (ili popularno zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, drveni venecijaneri, garnišne koji se rade po vašim merama, kao i tapete i mebl štof.

Odaberi najbolje za svoj dom!

DIZAJN / BRENDOVI

Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera. Naši dizajneri (enterijerijsti) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor. Takođe, naš tim montera i molera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja.

PLAĆANJE 24 RATE

Mogućnost plaćanja kreditnim karticama od 12 do 24 rate.

kartice

Detaljnije